Köpvillkor

Plats för en trevlig text om shoppen. Cale chips gastropub distillery green juice, helvetica selvage you probably haven’t heard of them actually schlitz prism. Heirloom vaporware +1 venmo, locavore poke stumptown selvage hej selvage.

Returer och återbetalning

Som kund i min printbutik har du möjlighet att ångra och returnera din print och få pengarna tillbaka. Detta skall ske inom 5 dagar efter leverans. Din order skall vara oanvänd och skickas tillbaka oskadad i originalförpackningen. Innan du skickar tillbaka din order kontaktar du mig på fredrik@schlyter.com så du får rätt adress. Återbetalning sker 30 dagar efter att jag mottagit returen.

Produktskada

Jag vill naturligtvis leverera produkter i perfekt skick. Är produkten skadad vid leverans skickar jag en ny utan kostnad. Ta bild på skadan och kontakta mig snarast på fredrik@schlyter.com om en skada på förpackningen eller produkten uppstått.

Betalsätt och presentkort

I min printbutik kan du betala med Swish eller med kontantkort. Alla priser är inklusive moms.

Produkt för klimatet

Jag planterar 5 st träd för varje print jag säljer. Pengarna för detta doneras en gång per år (i slutet av varje räkenskap år, då jag summerar antalet sålda printar).
Nu när vår planet förändras tror jag att det är absolut nödvändigt att samlas och agera för ett större syfte, för framtida generationer. Tillsammans kan vi göra skillnad. Även en liten insats för en gigantisk uppgift har betydelse. Jag hoppas att du tillsammans med mig vill bidra till en hållbar framtid.