Äventyrsföreläsare Fredrik Schlyter

Föredragen kan hållas som rena reseberättelser från de över 30 år av klätterupplevelser och äventyr runt om i världen. Bland annat från första solobestigningen av den 900m höga bergväggen Kjerag samt den blöta och lösa klättringen uppför Trollväggen i Norge. Till något varmare bergväggar så som El Capitan i Yosemite och ökentorn i Utah i USA. Eller från någon av de åtskilliga alpina klättringar i Mount Blanc i Chamonix så som klättringen uppför Bonattipelaren. Som kontrast till klättringen så kan Fredrik även dela med sig av möten med bergsgorillor i Uganda eller djurlivet på Galapagos.

Föredrag Ledarskap och Teamarbete

Föredragen kan också hållas med vinkling mot ledarskap och teamarbete. Erfarenheter från den lyckade klätterexpeditionen till berget Trango Tower i Himalaya Pakistan sommaren 1997 gav insikten om många samverkande faktorers betydelse för framgång.

Fredrik kommer mer än gärna till ert företag eller förening och förgyller en kväll i en glad positiv anda och delar med sig av sina äventyrsupplevelser.

Föredragen skräddarsys efter era behov och önskemål! Fredrik är även ansluten och rekommenderad genom talarförmedlingen Sveriges talare.

Föreläsare_Fredrik_Schlyter

Referenser

Fredrik är en hängiven sökare av motiv och älskar att hitta ovanliga bildvinklar.