fbpx

Drönarfotografering i Norrköping i kvällsljus

Arbetet med drönarfotografering för min kommande bok Norrköping från ovan. Här lite drönarfoto med kvällsljus över Norrköping

Under det senaste året har jag tagit fram en stor mängd drönarbilder runt om i Norrköping. Det är en fröjd att få uppleva och se Norrköping från ovan. Arbetet med boken Norrköping från ovan flyter sakta på. Men en hel del bilder och stadsområden är det fortfarande kvar att ta fram och inkludera innan jag känner mig klar med bildmaterialet till den 250-300sidor tjocka boken som är mitt slutgiltiga mål. För att hjälpa till och visa ditt intresse för mitt projekt så tar jag gärna emot förbeställningar (inget bindande). Skicka mig i så fall Namn och telnr på mail fredrik@schlyter.com så sätter jag upp dig på min boklista. Uppskattningsvis kommer boken att kosta ca 350kr.

Rådhuset i Norrköping med Drönarfotograf i Norrköping
Rådhuset i Norrköping
Carl Johans Park Norrköping
Drönarfoto i Norrköping
Drönarfoto i Norrköping i kvällsljus