Föredrag

Äventyrs föreläsare Fredrik Schlyter

Äventyrs föreläsare Fredrik Schlyter Föredragen kan hållas som rena reseberättelser från de över 30 år av klätterupplevelser och äventyr runt om i världen. Bland annat från första solo bestigningen av den 900m höga bergväggen Kjerag samt den blöta och lösa klättringen uppför Trollväggen i Norge. Till något varmare bergväggar så som El capitan i Yosemite och ökentorn i Utah i USA. Eller från någon av de åtskilliga alpina klättringar i Mount blanc massivet i Chamonix så som klättringen uppför Bonatti pelaren etc. Som kontrast till klättringen så kan jag även dela med mig av möten med bergsgorillor i Uganda eller djurlivet på Galapagos mm.

Föredragen kan hållas med vinkling mot ledarskap och teamarbete. Erfarenheter från den lyckade klätterexpeditionen till berget Trango Tower i Himalaya Pakistan sommaren 1997 gav mig insikt om många samverkande faktorers betydelse för framgång.
Jag kommer mer än gärna till ert företag eller förening och förgyller en kväll i en glad positiv anda och delar med mig av mina äventyrs upplevelser.

Mina föredrag skräddarsys efter
era behov och önskemål!

Jag är även ansluten och rekommenderad genom talarförmedlingen
Sveriges talare
. Sveriges talare

Föredrags referens: föredrags referens
Inför vår årliga Kick Off sökte vi en föredragshållare som på ett inspirerande sätt skulle kunna förmedla nyttan och styrkan i ett bra lagarbete med positivt tänkande i en förändringsprocess.
Detta gärna i kombination med fina bilder då just foto är ett stort naturligt intresse bland personalen. Vi blev då rekommenderade Fredrik och med facit i hand kan vi lätt konstatera att han inte bara uppfyllde våra önskemål till 100 % utan även överträffade dem med råge.
Med fina bilder och spännande berättelser från sina världsomspännande klätterstrapatser lyckades han på ett ödmjukt inspirerande sätt förmedla precis just det vi eftersökte.
Jag kan därför varmt rekommendera Fredrik för alla typer av föredrag.
Nu skall jag bara försöka övertyga honom hur han kan höja kvalitén på bilderna ytterligare en nivå genom att byta från Nikon till Canon. 😉

Erik Kjellberg, Director
Canon Nordic & Baltic RCC

Fler referenser se HÄR!

Här kan ni se ett urval bilder från några övriga bildvisnings och föredrags teman från mina många resor:

Se hela min bildportfolio HÄR

Intresserad av ett inspirations föredrag av mig
så skicka mig ett meddelande HÄR!

Jag kommer mer än gärna till ert företag eller förening och förgyller en kväll i en glad positiv anda och delar med mig av mina 30 år med äventyrs upplevelser ! 😉