Prenumerera

Bildspel till Symfoniorkestern i Norrköping

Bildspel till Symfoniorkestern i Norrköping

Som fotograf i Norrköping så känns detta som en stor ära att jag har fått erbjudandet att sätta ihop ett bildspel till Symfoniorkestern i Norrköping. Bilder till en hel timmes slagverkskonsert under hösten 2016. Det kommer bli mycket  natur- och bergslandskapsbilder från många delar av världen. Men som kontrast till det så även en del från Norrköpings vackra gamla industrilandskap mm. Även en del korta flygfilmnings sekvenser från kameran på min drönare kan jag också lova Er.

Boka in redan nu 2é november kl 18.00 Det kommer bli en dundrande föreställning i stora salen i Louis De Geer konsert & kongress!

Läs mer i nya SON programmet 2016-2017 med det fina omslaget som är taget av min fotografkollega Eva Lindblad.

Så länge får ni väl inspireras av bilderna från mitt bildarkiv 😉

Varmt välkomna 2é November!

Bildspel till Symfoniorkestern i Norrköping