Bilder och Fotografiska tjänster


Beställa bild förstoringar:
Du kan beställa förstoringar och av alla bilder som finns på denna webbplats. För mer information om priser etc. så kan du ringa mig på 070-6020068 eller skicka mig ett mail HÄR!

Fotografiska tjänster:
Fotograferar allt från reportage till enskilda porträtt, Reklam etc. Min debitering följer oftast rekommenderade priser från SFF (Svenska fotografer förbund). Men beroende på hur frekvent ni vill anlita mig så kan priset alltid diskuteras för ett fotouppdrag.

Bildpriser för publicering i tidningen eller i annons:
För att ge en offert för bild användning, måste jag veta:
– Hur ska bilden användas? Ex: bok, tidskrift, broschyr, reklam webb, video, etc.
– I vilken bransch kommer bilden att användas?
– Vad är utbredningsområde? Till exempel: lokal, regional, nationell, global
-Hur många kopior av en publikation kommer att produceras?
-Hur länge varar användningen?

Rättigheter:
En standard bild Licensen täcker en gång, icke-exklusiv användning för utskrift eller elektronisk publicering. Men om bilden används initialt i en broschyr och senare används för en tidnings annons så behövs det ett nytt avtal med mig. För exklusiv användning av en bild så vänligen kontakta mig.

Leverans:
Bildfiler kan levereras via en nedladdningslänk (rekommenderas), via FTP eller skickas på CD / DVD. Bilder Levereras i jpeg format i färgrymd RGB-98. Om annat format önskas så får detta meddelas.

Upplösning:
De flesta av våra scan biblioteket består av ~ 55 MB högupplösta scanningar 300 dpi, men alla bilder kan vara specialanpassade skannad på begäran mot en extra avgift. Jag kommer att behöva minst 24 timmar i förväg för att producera skanningar på begäran.